KROSSHOLMEN

Velkommen til en lokal, sjarmerende og annerledes opplevelse! Store Krossholmen er en unik Sørlandsperle midt i kjente Blindleia (Høvåg) utenfor Lillesand. Stedet ligger på en holme med egen sandstrand og boblebad. Her er det sol hele dagen, noe som gir en idyllisk, intim og vakker ramme for oppholdet, uansett hva slags mål dere har for det. 

1/15

Vi leier ut fra midten av august-midten av juni. Stedet kan brukes for å holde kurs, ha ledersamlinger eller bare for å nyte livet i skjærgården med familie og venner. Store Krossholmen består av en nyrestaurert hytte og anneks på til sammen 120 m2. Til sammen er det 12 sengeplasser og to bad med dusj, et i hovedhytta og et i annekset. I tillegg følger to båter med i leien. 

Om morgenen våkner dere til lyden av lette bølgeskvulp. Kanskje en tresnekke tøffer forbi mens svaneparet Svante og Svanhild kommer innom stranden på sin faste morgentur. Start gjerne dagen med en frisk dukkert fra stupebrettet eller på den private, firkornede stranden med en påfølgende tur i boblebadet (en uslåelig kombinasjon for å vekke kroppen). Frokosten nytes best på terrassen med fantastisk utsikt utover Sørlandets sjø og holmer.


Bli med på fisketur, krabbefangst eller fisk med stang fra brygga. Her biter sjøørret, lyr og torsk på kroken. Det er også mulig å legge ut på kajakktur eller låne båt for koselige turer i skjærgården. Stedet har alt hva sørlandet og skjærgården kan tilby.

Nærheten til naturen og den friske luften gjør at dere automatisk senker skuldrene. Kjenn solen varme og la saltvannet vaske bort hverdagsstresset.

Trives dere godt i åpent landskap? Det tar bare noen minutter å kjøre fra hytta og ut til åpen sjø. Les mer om naturopplevelsene vi tilbyr her.

Når kvelden kommer, venter magiske øyeblikk. Dekk på langbord på brygga, tenn opp grillen, nyt selvfisket eller lokal fangst, slik som reker, krabber, hummer, breiflabb, piggvar, selv eller ved hjelp av en lokal kokk. 

Når mørket har senket seg kan dere tenne opp i bålpannen. Finnes det noe bedre enn å nyte solnedgangen mens det knitrer i flammene og glassene løftes?

 

Skål!