MAT & DRIKKE

Få tips på lokal og tradisjonsrik tilberedelse av fisk.

Familien til fisker Rune har bodd i området siden 1854 og familien har oppfostret mang en fisker. Moren Aina på 82 har et langt fisker liv bak seg og mang en historie og tradisjoner kommer fra moren gjennom Rune på våre fantastiske fisketurer. Opplev hans tips til fangst og tilberedelse av fisk du også?   

Tilberedelse av sjømaten med lokal kokk

Kokk fra ærverdige Fiskebrygga i Lillesand kan komme og tilberede fangsten fra fisketuren. 

Det er også mulig å arrangerer kokkekamp hvor gjestene deles i lag eller at gjestene lager maten selv. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besøk av vinekspert

Dere får smake på vin og lære om vintypene som passer godt til de ulike typene av sjømat. Denne opplevelsen avsluttes med smakskonkurranse.

 

Østerssmaking med lokal kokk

Utforsk havets afrodisiakum akkompagnert av noe sprudlende i glasset.

Bli kjent med havets supermat

Lær om og plukk tang og tare selv ute i havgapet. Deretter lager dere 3 retters middag på holmen hvor supermaten er en av ingrediensene.

 

 

Frokost med 180 graders utsikt

Gå en morgentur til Røynevarden (ca. 3 km gangavstand fra hytta) og få servert frokost mens morgenkaffen putrer over bålet og dere nyter en 180 graders utsikt over sørlandsskjærgården. Herfra ser dere helt til Danmark!

Filetering av fisk og/eller tilberedelse av hummer, krabbe og sjøkreps

Lær å filetere fisken, og koke/steke skalldyrene dere har vært med på å hente inn fra havet.

Vi gjør oppmerksom på at disse opplevelsene ikke er inkludert i oppholdet. Kontakt oss for mer informasjon og pris.

  • Facebook
  • Instagram

Følg oss på Facebook og Instagram