OM OSS

Blindleia opplevelser drives av Rune Jomaas og Rune Gunvaldsen. Begge er fra Sørlandet og kjenner den lokale skjærgården like godt som sin egen bukselomme.

Rune Jomaas er født og oppvokst i Kristiansand og hjertet hans banker for Sørlandet og hva sjøen gir av opplevelser for store og små. Utallige timer er tilbrakt på sjøen fra tidlig alder. Snekka Toma på 25 fot ble kjøpt av faren da han ble født og familien tøffet mye rundt i skjærgården på jakt etter det perfekte svaberget å nyte solen, badelivet og etter hvert dykking fra. Det har i mange år vært en drøm å kunne vise Sørlandet til andre og legge tilrette for gode opplevelser. Med denne perlen av et sted og i samarbeid med  gode lokale krefter, ligger alt tilrette for minneverdige opplevelser i godt vertskap. 

- Velkommen til Krossholmen, stedet som byr på nære opplevelser i noe av Norges aller vakreste natur.

Rune Gunvaldsen er født, oppvokst og bor i dag i Krossen i Høvåg, rett over sundet for hytta. 
Han har fisket og vært i båt hele livet. Barnehagen var ofte i sjøbua med bestefar og bestemor. Alt han kan om fiske har han lært av bestefaren som flyttet til Krossen i 1948.
– Opp gjennom oppveksten hang jeg mye med bestefar som var fisker og snekker. Vi hadde mange samtaler om fiske og havet over en kaffekopp.

Her lærte han mye om fiske og biologien i havet. Rune prøvde seg noen år som kystfisker selv, men det var et ensomt og hardt

liv. Nå kombinerer han læreryrket med å fiske på fritiden og la flere få oppleve de fantastiske fiskeopplevelsene.

Rune disponerer en 20 fots Øyen 620 åpen landsstedsbåt rigget med ekkolodd og kraftblokk til fiske med garn, teiner og line.

IMG-2462.jpg