UNIKE FISKEOPPLEVELSER

Unknown.jpeg
IMG_4612.jpg
Unknown-1.jpeg

Fisketurer med lokal fisker 

Rune og Rune henter dere på brygga ved hytta og tar dere med ut i havgapet på uforglemmelige opplevelse. 

Hummerfiske (1.okt-1.des)

Å fange havets gull, hummer, er et tradisjonsrikt og mytisk fiske. Fiskerne forbereder seg i lang tid til hummerfisket med lagring av agn (egne oppskrifter), klargjøring av tegner og registrering av utstyr og tauverk. Bli meg vår lokale fisker Rune, som gjennom 4-5 generasjoner bringer kunnskapen og fangst plassene videre til neste generasjoner. Dette må oppleves!

Krabbefiske (hele året)

Hiv tegna uti fra brygga ved hytta eller bli med å trekke krabbeteiner på våre fangsplasser ute i havgapet. Vi får garantert krabber, men hvor mange er alltid en overraskelse.  Det er alltid en opplevelse å fange, koke og tilberede krabbefangsten.

Sjøkreps (hele året, best om vinteren/våren)

Vi setter krepse tegner jevnlig på minimum 100 meters dyp, helst på gjørme bunn i overgangen gjørme og fast bunnforhold. Lenkene består av 5-6 tegner sammen med 20 meters mellomrom. De står ute i ca 1 uke av gangen med ferskt agn. Det er alltid moro og trekke krepsetegner med vins/kraftblokk og glede seg til en virkelig delikatesse som forrett eller hovedrett når kveldskosen nærmer seg

Garnfiske

Vi tilbyr spennende fiske med ulike typer fjord og havgarn til alle årstider. Trekk garn fra vinsj/kraftblokk eller for hånd og føl spenningen når breiflabb, piggvar, slettvar, skate, torsk, sei, lyr og annet snadder når overflaten.

Linefiske

Dersom gjestene ønsker det kan vi noen dager før ankomst sette 2-300 meter lange liner og se om stortorsken, brosma eller langen biter på krokene. 

Makrell og sildefiske

Havet gir oss mange gode opplevelser med makrell og sildefiske både fra garn og stang/harpe. Prøv da vel!

Sjøørretfiske

Vi viser deg gjerne hvordan vi fra båten "dorjer" etter sjøørreten med bruk av wobbler, flue eller krok eller bruker stanga fra brygga eller en holme.

Vi gjør oppmerksom på at disse opplevelsene ikke er inkludert i oppholdet. Kontakt oss for mer informasjon og pris.